Ιστορική εξέλιξη Γιατί ΒΙΟΜΑΝ ? Πολιτική Ποιότητας Ανθρώπινο δυναμικό Συμμετοχές Ένωση Εταιρειών
Ανατολικής Αττικής

Προφίλ

 
 

Η εταιρεία ΒΙΟΜΑΝ ιδρύθηκε το 1967 από τον κ. Ευάγγελο Αθ. Παπαγεωργίου (Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Πολυτεχνείου Αννοβέρου), ο οποίος μέχρι σήμερα είναι ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, με σκοπό την κατασκευή ανυψωτικών μηχανημάτων.

Καθόλη τη διαδρομή της εταιρείας κατεβλήθη συντονισμένη προσπάθεια, ώστε να φθάσει η ποιότητα των παραγομένων μηχανημάτων τα ευρωπαϊκά επίπεδα.

Πρότυπο ποιότητας για την εταιρεία αποτελούν τα ομοειδή γερμανικά προϊόντα. Μετά βεβαιότητος, τα προϊόντα της ΒΙΟΜΑΝ μετά το 1980 μπορούν άνετα να συγκριθούν με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά, ενώ πλέον υπερτερούν σε πολλά σημεία. Αυτό ήρθε σαν αποτέλεσμα της οργανωμένης εργασίας, της παρακολούθησης των διεθνών εξελίξεων στο χώρο της ανύψωσης φορτίων, αλλά και της διαρκούς προσπάθειας της εταιρείας για βελτίωση της ποιότητας των μηχανημάτων προς κάθε κατεύθυνση.

Σε όλη την πορεία της, η εταιρεία έγινε γνωστή για τις ειδικές κατασκευές της, που παρείχαν λύσεις σε δύσκολα προβλήματα της βιομηχανίας.

Η αύξηση του κύκλου εργασιών και η διεύρυνση του πελατολογίου έφεραν την ανάπτυξη . Έτσι, το Μάιο του 1995 η εταιρεία εγκαταστάθηκε στο νέο ιδιόκτητο εργοστάσιο (επιφάνεια 1400 m2) στη βιομηχανική ζώνη της Παιανίας στον Καρελά. Τον Ιούνιο του 1998 προχώρησε σε μια ακόμη επέκταση των κτιριακών της εγκαταστάσεων και έτσι σήμερα το εργοστάσιο καλύπτει 2400 m2 σε οικόπεδο 5000 m2.

Σήμερα, η ΒΙΟΜΑΝ αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση σε θέματα σχεδιασμού και κατασκευής βιομηχανικών ανυψωτικών, μηχανικών συστημάτων στάθμευσης και μηχανημάτων διαχείρισης απορριμμάτων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας μηχανήματα και υπηρεσίες.